Vartalohoidot


Rentouttava kuumakivihieronta

Täydellinen hoito ylellisiin spa-hetkiin.  Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Miellyttävästi tuoksuva aromaattinen öljy valitaan hetkeen sopivaksi – rentouttamaan, virkistämään tai lihaskipua lievittämään. Koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua.
Hinta: (90 min) 85,-


Klassinen hieronta

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.
Hinta: ( 60 min) 65,- / (90 min) 95,-
Hinnat sarjahoidoille: (6 x 60 min) 340,- / (6 x 90 min) 440,-


Radiofrekvenssi eli RF-hoito vartalolle

Hoito käyttää Radiofrekvenssienergiaa, joka kiristää löysiä käsivarsia, vyötärön, vatsan ja jalkojen ihoa. Häivyttää raskausarpia. Poistaa pinnallista ja syvää selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, jota voidaan jatkaa ylläpitohoidoilla, jos tarvitsee.

Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi.

Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuusrasvasoluissa pienenee täten antaa sinulle tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.Eri kudoksilla on erilainen vastus, joka huomioidaan uusilla moninapaisilla käsikappaleilla. Koska vastus rasvakudoksessa on korkeampi kuin muilla kudoksilla, silloin hoitovaikutukset kohdistuvat ongelma-alueisiin, eli rasvaan ja selluliittiin muita kudoksia säästäen.Ääriviivat, muodokkuus ja hoikkuus lisääntyvät, selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyjen edetessä.RF-lämpö lisää aineenvaihduntaa ja rasvasolujen poistumista. Samoin eri ihokerroksiin kohdistuva lämpö lisää kollageenien muodostumista ja kehittymistä kiinteyttäen sekä tasoittaen velttoa ihoa. Moninapainen RF-tekniikka tunkeutuu orvasketeen, dermikseen, ihonalaiskudokseen ja rasvakudokseen samanaikaisesti.

Sinulle ei voida tehdä hoitoa jos sinulla on:

-tulehdustila kehossa

-olet raskaana tai imetät

-sairastat syöpää tai olet vakavasti muuten sairas

-sinulla on kasvain

-laskimo- tai verisuonitulehdus

-alueille joissa on metallia ( kohdun kierukka) ei hoitoa anneta.

Kesto n.60 min.


Täydellinen käsihoito

Hoito sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, naamion, kynsinauhojen siistimisen, kynsien viilaus ja lakkauksen, kynsinauha- ja käsivoiteen sekä rentouttavan hieronnan. Kesto n.60min.


Spa jalkahoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, jalkanaamion, kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan ja jalkavoitelun.

Säännöllisellä jalkahoidolla saat myös kauniimmat jalat. Etenkin kesäaikaan paljaat jalat ovat paljon näkyvillä, ja jalkojen hoito korostuu. Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä hemmottelu- ja rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä . Tällä kauneudenhoitorutiinilla painavat jalat sekä mieli kevenee.

Kesto n. 75min.


Parafiinihoidot

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille ja jaloille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa.

Mitä ovat parafiinihoidot?

Parafiini on vedetöntä. Se sulatetaan parafiinilämmittimessä. Laite pitää parafiinin tasaisen kuumana, 50-55 asteisena. Kädet kastetaan parafiiniin useamman kerran. Parafiini jäähtyy hitaasti ja samalla sen lämpö siirtyy hoidettavaan kohteeseen. Hoitoaika 15-30 minuuttia.

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa.

Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen yhdessä sormivoimistelun kanssa. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

Parafiinihoito käsille. Kesto n. 45 min

Parafiinihoito jaloille. Kesto n. 45 min