SCHRAMMEK GREEN PEEL

GREEN PEEL® – 3 menetelmää kauniiseen, terveeseen ihoon yhdessä luonnon kanssa.

GREEN PEEL® HOIDOT           
ALKUPERÄINEN, DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK-DRUSION METODI

HistoriaJo 50 vuotta sitten kosmetologi Christine Schrammek teki yrttikuorintoja ihon eri häiriötiloihin. Reilut 20 vuotta sitten hänen tyttärensä, dermatologi ja allergologi, Christine Schrammek-Drusio, siirtyi yrityksen johtoon. Hän jatkaa tuotekehitystä, kehittää uusia GREEN PEEL® menetelmiä eri ihotyyppien hoitoon. Lisäksi Dr. med. Christine Schrammek-Drusio on onnistunut yhdistämään ihotautiopin ja kosmetologian kehittäen tehokkaat, ammattimaiset ihonhoitotuoteet ja hoidot dermatologisesta näkökulmasta: syntyi Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics. Tänä päivänä yksistään Saksassa yli 2.000 kosmetiikka-alan instituutissa työskennellään GREEN PEEL® metodin ja Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics tuotelinjan kanssa. The Dr. med. Christine Schrammek brändi on suosittu ympäri maailmaan. Tuotteita ja hoitoja on tarjolla yli 52 maassa, ja määrä kasvaa nopeasti. Uusin tietotaito, jossa yhdistyy dermatologin näkökulma ja korkealaatuiset ainesosat.Ainostaan ammattilaisten käyttöön dermatologilta. Ystävällisin terveisinDr. med. Christine Schrammek-Drusiodermatologi/allergistivanhenevan ihon asiantuntija GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on lääketieteellisesti kehitetty, biologinen hoitomenetelmä, joka pohjautuu puhtaasti luonnosta saataviin korkealaatuisiin ainesosiin. Ainesosat edesauttavat saavuttamaan halutun hoidollisen lopputuloksen . Syväkuorintamenetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu.Yksilöllinen, kolmeasteinen hoito sopii kaikenikäisille, kaikenlaisille ihotyypeille; myös koko vartalolle. GREEN PEEL® yrttien seos sisältää proteiinia, hiilihydraattia, vitamiineja, kasvilimaa ja tenniineita, kasvihormoneita, entsyymejä, mineraalisuoloja ja hivenaineita. Yrttiseos koostuu mm. seuraavista kasveista: 1. PELTOKORTE EQUISETUM ARVENSE2. JÄRVIKORTE EQUISETUM FLUVIATILE3. KEHÄKUKKA CALENDULA OFFICINALIS4. ALOE VERA ALOE BARBADENSIS5. SPIRULINALEVÄ SPIRULINA PLATENSIS6. RAKKOLEVÄ FUCUS VESICULOSUS7. VIHERLEVÄ ULVA LACTUCA8. KAMOMILLA CHAMOMILLA RECUTITA9. ORVOKKI VIOLA TRICOLOR10.LEHTOIMIKKÄ PULMONARIA OFFICINALIS11.HEINÄRATAMO PLANTAGO LANCEOLATA GREEN PEEL® yrteillä, saa aikaan seuraavanlaisen lopputuloksen:

  • LISÄÄNTYNYT VERENKIERTO

Lisääntynyt verenkierto kiihdyttää aineenvaihduntaa ja puhdistaa ihoa.

  • PARANTUNUT MIKROVERENKIERTO

Lisääntyneen verenkierron seurauksena hiussuonissa, iho saa enemmän happea ja ravintoa.

  • IHON YLEMPIEN KERROSTEN UUDISTUMINEN

Yrttikuorinta kiihdyttää ihoa tuottamaan uusia soluja. Tuloksena on epidermiksen ja ihon ylempien kerrosten uudistuminen.

  • VARTALON KOLLAGEENIN LISÄÄNTYNYT TUOTANTO VARTALOLLA JA VELTOS-TUMISEN ENNALTAEHKÄISY

Ihon rakenne paranee ja iho kiinteytyy. Rypyt madaltuvat ja arvet pehmenevät taijopa häviävät.

  • KOMEDOLYYTTINEN VAIKUTUS

Vähentää talirauhasten tukkeutumistaipumusta akne- ja epäpuhtaalla iholla, häivyt- täen tai estäen mustapäiden muodostumista. Olemassa olevat komedot ja tuk- keutuneet huokoset häviävät nopeasti. Parantunut verenkierto edistää papuloiden ja pustuloiden paranemista ja häviämistä. Tuloksena on tulehtuneen ihon sekä vanhojen infektioiden nopea paraneminen.

SCHRAMMEK GREEN PEEL- HINNASTO

GREEN PEEL® CLASSIC 90min – 345,00€ sis. jälkihoidon 60min ja kotihoitotuotteet+ 6 tehoampullia mukaan

GREEN PEEL® CLASSIC on yrttihoitojen klassikko, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Soveltuu ikääntyneelle, vaurioituneelle, veltostuneelle iholle. Myös tehokas akne- ja raskausarville. Iho nuortuu silmissä! Vaatii henkilökohtaisen konsultaation ennen toteutusta. Jälkihoidossa asiakkaalla tulee olla tietyt kotihoitotuotteet, jotka sisältyvät hoidon hintaan. Viiden päivän kuluttua yrttikuorinnasta tehdään hoitolassa jälkihoito.

GREEN PEEL® ENERGY 75min- 115,00€

GREEN PEEL® ENERGY on erittäin tehokas hoitomenetelmä esim. parantamaan elottoman, auringon polttaman ihon verenkiertoa sekä korjaamaan paksua ja karheaa ihoa tai vähentämään ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Lisäksi hoidolla voidaan puhdistaa tehokkaasti kehoa vapaista radikaaleista sekä hoitaa hyperpigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja mahdollisesti lievää kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hiukan hilseillä seuraavien päivien aikana.

GREEN PEEL® GAMOUR 60min- 85,00€

GREEN PEEL® GAMOUR Glamour tekee juhlan! Uusi hoitomenetelmä Green Peel® Glamour on saanut innoituksensa Fresh Up -kuorinnasta. Uskomattomia tuloksia 60 minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet. Hoito ei rajoita normaalia arkea ja hoidon päätteeksi asiakkaalle voi tehdä myös kevyen meikin. Julkimot ympäri maailman tunnustavat ja tietävät hoidon tehon. Hoitoa voidaan tehdä myös herkälle iholle. Hoito ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Täydellinen kuorinta ennen juhlaa! Upeaa hehku iholle.