Timanttihionta

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.  Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta.

Timanttimikrohionta kuorii  kuolleet ihosolut ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenintuotantoa. Kuorinnan hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavotteiden mukaan ja tehdä kunkin tarpeisiin räätälöitö timanttihionta-hoito.

Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko.

Mitä timanttimikrohionta tekee?

-poistaa kuollutta ihosolukkoa
-poistaa epäpuhtauksia
-hoitaa aknea
-tasoittaa juonteita
-tasoittaa pigmenttimuutoksia
-silottaa suurentuneita huokosia
Sisältää: Alkupuhdistuksen ja syväpuhdistuksen timanttihionnalla – kasvoille, silmänympäryksille, kaulalle ja decolleteelle. Puhdistuksen jälkeen, ampulli-imeytys, hierotaan  ja naamio. Kesto n.60min.


Oxy Jet – Happihoito

Oxy Jet happikuorinta on uudenlainen teknologia, jonka avulla ihokudoksen syvimpiin kerroksiin viedään vettä ja happea, ja jolla ihon luonnollinen terve hehku palautetaan ennalleen. Ihon kunnon huomattava parantuminen näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
Ikääntyminen on valitettavasti välttämätön prosessi, johon liittyvät ihon kimmoisuuden, kosteustasapainon ja elinvoiman vähentyminen. Keho tarvitsee solujen kehittämisen, uudistamiseen ja solutoiminnan elävöittämiseen jatkuvasti vettä ja happea. Hemmotteleva kasvohoito.

Oxy Jet Peel toimii kerralla 5 eri tasolla.

  • Syväpuhdistus Iho puhdistetaan happea ja vettä käyttäen varovaisesti ajan myötä kerääntyneistä kuona-aineista, jotka tekevät ihosta elottoman ja väsyneen näköisen
  • Kuorinta. Kuolleet ihosolut poistetaan turvallisesti, ihon elinvoima ja hehku palautuvat ennalleen.
  • Kosteuttaminen. Happea ja aktiiviaineita sisältävä virtaus kosteuttaa ja jäähdyttää ihoa ja varmistaa täten hyvän olon tunteen.
  • Happivarustelu. Hoidon aikana kuljetetaan happi ja aktiiviaineet syvälle ihoon, jonka seurauksena ihon elinvoima palautuu ennalleen. Iho saa runsaasti happea, jota tarvitaan myös uuden kollageenin tuotantoon. Kollageeni on ihon kimmoisuuden ja nuorekkaan ulkonäön avaintekijä.
  • Mikrokierto. OxyJet happikuorinta kiihdyttää mikrokiertoa hoidettavalla alueella.

Oxy Jet happikuorinta soveltuu sekä miehille että naisille ja kaikkiin ihotyyppeihin.

Me käytämme Oxy Jet kuorivaa happihoitoa kasvoihin, kaulaan ja dekolteen alueeseen. OxyJet hoito soveltuu kuitenkin kaikkiin kehon alueisiin, jotka tarvitsevat ihoa tasoittavaa syväpuhdistusta ja –kosteutusta, hoitoa voidaan esimerkiksi antaa käsiin ja jalkoihin.

Hoito sisältää: Alkupuhdistuksen, happihoidon, ampullin ja naamion. Kesto n.40min.


Painekuorinta-ihonpuhdistus 

Painekuorinta on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta.

Hoito aloitetaan käyttämällä uutta tekniikkaa, joka tekee kasvoilleni painepuhdistuksen. Painepuhdistus on hellävaraista painekuorintaa, joka syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti hieoen samanaikaisesti tehokkaasti kasvojen lihaksia.

Painepuhdistus tuntuu jäätävän kylmältä!

Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Painekuorinta on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta. 

Painepuhdistuksessa käytetään hoitonesteenä natriumkloridia eli suolaliuosta!

Sisältää alkupuhdistus, kuorinta, painepuhdistus, ampulli ja naamio. Kesto n.60min.


Neulaton Mesoterapia/Mikroneulaus

Minimaalisesti ihon läpäisevä 1 mm:n mikroneulausrullan avulla ihon pintaan muodostuu erittäin pieniä kanavia, joilla aktivoidaan kollageenin tuotantoa stimuloivia kasvutekijöitä. Mikroneulauksella saavutetaan välittömästi näkyvä ihon nuorentuminen ja uudistuminen. Hoitotulokset kestävät pitkään ja hoito on kivuton.
Mikroneulausta suositellaan monille eri iho-ongelmille kuten: auringon vaurioittamalle iholle, juonteille, epätasaiselle iholle, pinnallisille, aknearville. Volyymia, elastisuutta, kiinteyttä ja täyteläisyyttä.

Mitä mikroneulauksessa tapahtuu?

Minimaalisesti ihon läpäisevä 1 mm:n mikroneulausrulla stimuloi kollageenin tuotantoa ja toimii transdermaalisena kuljetuslaitteena lisäten aktiivisten ihonhoitoaineiden imeytymistä. Nimuen mikroneulaTDS -rulla on huomattavasti kivuttomampi kuin perinteinen mikroneulausrulla. Neulauksen avulla ihon pintaan muodostuu erittäin pieniä kanavia, joilla aktivoidaan kollageenin tuotantoa stimuloivia kasvutekijöitä. Pelkkä mikroneulaus vähentää juonteita sekä parantaa ihon koostumusta. Nimue mikroneulaushoidossa ihoon imeytetään rullauksen yhteydessä puhdas, säilöntäaineeton TDSTM (trandsepidermaalinen) tehoseerumi, jolla saadaan ainutlaatuisen upea lopputulos. Väsyneelle ja tukkoiselle iholle valitaan kirkastava ja antioksidanttinen ”vitamiiniruiske”, ikääntyneelle ja aikuiselle iholle imeytetään Kiinteyttävä ja korjaava ”siloiteruiske”. Lisäksi iholle annetaan suuri annos (6 ml) ihon oman hyaluronihappo -väliaineen kaltaista hyaluronihappoa, joka täyttää ja kosteuttaa ihoa.

Hoitosarjat

Haluttujen tulosten saavuttamiseksi on välttämätöntä suorittaa hoitosarja, sillä hoidolla on kumulatiivinen vaikutus. Hoito voidaan suorittaa viikoittain tai kuukausittain hoitosuunnitelman mukaan. Parhaisiin tuloksiin tarvitaan vähintään kuuden mikroneulaushoidon sarja seuraavasti: Hoitosarjan jälkeen ylläpitohoidot. 2 – 3 hoitoa, kuukauden välein (tarvittaessa) Intensiivinen 6 viikon sarja voidaan suorittaa kerran vuodessa.

Sisältää ampullin, seerumin ja kollageeninaamion. Kesto n.90 min.


Quattro JetPeeling

Tehokkaasti ja hellävaraisesti puhdistava kasvohoito. Yhdellä hoitokerralla saadaan erinomaisia tuloksia niin ihon puhdistukseen kuin kiinteytymiseen. Hoitoon voidaan yhdistää timanttihionta, LED-valo sekä kylmäotsoonihoito. (sis. alku puhd. timanttihionta tai ultraääni, painepuhdistus, Led-valo, kylmäotsoni, happihoito, naamio kasvoille, kaulalle ja dekolte). Kesto n.90min


Green Peel – Yrttisyväkuorinta

Green Peel – kuorinta lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa ja saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia soluja ja kollageenisäikeitä.

”Uusi iho viidessä päivässä on mahdollista Schrammekin yrttisyväkuorinnan avulla.” – Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Menetelmä perustuu yrtteihin. Seos on valmistettu yli kahdestakymmenestä erilaisesta eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä,ilman keamiallisia lisäaineita.

Green Peel on erittäin tehokas ja turvallinen hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Green peel-yrttisyväkuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille.Hoito lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen.Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa.Se saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia soluja ja kollageenisäikeitä.

Kenelle hoito sopii?

Syväkuorinnalla on saavutettu menestyksekkäitä tuloksia:

-hyväkuntoiselle iholle parantamaan ihon toimintoja
-epäpuhtauksien,acnen
-suurentuneiden huokosten
-ikääntyneen ihon
-elottoman ja paksun ihon
-juonteiden ja ryppyjen
-hyperpigmentaation
-arpien
-veltostuneen kudoksen (vatsa,käsivarret,reidet)
-venymäarpien ja selluliitin hoidossa
-Yksi menetelmä,kolme eri asteista hoitoa ja lukuisia mahdollisuuksia eri ikäisille,erilaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville asiakkaille.

Kenelle hoito ei sovi?

Jos sinulla on ihosairauksia esim. psoriasis, taipumus herpekseen, allergioita, roscea. Tuoretta ihoa kuorittavalla alueella (esim.parantumassa olevia palovammoja, pahanlaatuisia ihokasvaimia, syöpä, ohut couperosaiho. Ei raskaana oleville, eikä imettäville.

Kortisoonin käyttö :6-8 vk lopettamisen jälkeen voidaan tehdä kuorinta.
Roaccutanin käyttö: 2kk:tta lopettamisen jälkeen voidaan tehdä kuorinta.

Hoidot

Green Peel Fresh up – Classic –   hellävarainen yrttihoito ihosi virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi tavallista enemmän. Kesto n.1h30 min (4 -fresh up hoitoa vastaa yhtä classis hoitoa)Geen Peel energy- energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging hoito,joka vauhdittaa ihon uudistumista. Kesto n. 1h30min (2-energy hoitoa vastaa yhtä classic hoitoa)Green Peel Classic-joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Soveltuu ikääntyneelle ja vaurioituneelle iholle. Iho nuortuu silmissä. Classicissa on voimakkain kuorinta, mutta myös nopeat tulokset. Classic hoito vaatii jälkihoidon, aikaisintaan viidentenä päivänä kuorinnasta. Kuorintahoidon kesto n.1,30 h ja jälkihoidon kesto n. 1h. Kenelle hoito ei sovi? Jos sinulla on ihosairauksia esim.psoriasis, taipumus herpekseen, allergioita, roscea. Tuoretta ihoa kuorittavalla alueella (esim.parantumassa olevia palovammoja, pahanlaatuisia ihokasvaimia, syöpä, ohut couperosaiho. Ei raskaana oleville, eikä imettäville. Kortisoonin käyttö :6-8 vk lopettamisen jälkeen voidaan tehdä kuorinta. Roaccutanin käyttö: 2kk:tta lopettamisen jälkeen voidaan tehdä kuorinta.

Classic Yrtisyväkuorinnan jälkeen:

iho on kuumoittava ja punoittava, iho tuntuu pistelevältä (vaikutusainepiikit ihossa)
vältä hikoilemista,saunomista, urheilua, vaikutusainepiikit lähtee ihosta
vältä likaisia töitä seitsemän päivää infektioiden välttämiseksi
Auringon otto ja solarium ovat kiellettyjä 14 päivää kuorinnan jälkeen ja niitä tulisi välttää 4 viikon ajan. Vielä tämänkin jälkeen auringossa oltaessa on käytettävä suojavoidetta.
Käytä vain Schrammekin tuotteita ennen jälkihoitoa ja tehosta hoitoa Scrammekin tuotteilla myös sen jälkeen.Tuotteita tarvitset kolme voidetta ihotyypin mukaan. Antiseptinen pasta ja kasvovesi.
aikaisintaan viidentenä päivänä tehdään vitamineja ja ravinteita sisältävä kasvohoito hierontoineen tai, jos on paljon tulehduksia vaihtoehtoisesti tehdään korkeataajuushoito (kts.korkeataajuushoito).
Green Peel vartalohoidot eivät vaadi jälkihoitoa Green Peel -kaulan ja decolteen tehohoidosta.

Kesto n.90min.

GREEN PEEL® ENERGY hoito tarjoaa uudistumista ja elinvoimaisuutta väsyneelle iholle, joka on taipuvainen juonteisiin ja ryppyihin. Tämä hoito pehmittää nopeasti myös paksun, kovettuneen ja epäpuhtaan ihon.

Kesto n.75min.

GREEN PEEL® GAMOUR Glamour tekee juhlan! Uusi hoitomenetelmä Green Peel® Glamour on saanut innoituksensa Fresh Up -kuorinnasta. Uskomattomia tuloksia 60 minuutissa! Tuloksena säihkyvä iho, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet. Hoito ei rajoita normaalia arkea ja hoidon päätteeksi asiakkaalle voi tehdä myös kevyen meikin. Julkimot ympäri maailman tunnustavat ja tietävät hoidon tehon. Hoitoa voidaan tehdä myös herkälle iholle. Hoito ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Täydellinen kuorinta ennen juhlaa! Upeaa hehku iholle.

Kesto n.60min.


Luxus – Kasvohoito

Ihanan hemmotteleva yksilöllinen kasvohoito ihotyypin mukaan. Uudistaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.
Sisältää puhdistuksen  kasvo, kaula ja dekoltee, kuorinnan. Hieronnan sekä naamion, seerumin ja hoitovoiteen. Kesto noin 90 min.


IPL-kasvohoito

IPL-kasvohoidossa käytetään valoimpulssia, joka poistaa ihosta esimerkiksi auringon aiheuttamia pigmenttivaurioita ja palauttaa ennalleen ennenaikaisesti vanhentuneen ihon kunnon. Hoito tasoittaa ihonväriä ja antaa nuorekkaan ilmeen kasvoille.

Ikääntynyt, erityisesti auringon vahingoittama iho on menettänyt kollageenia ja siitä johtuen tullut ryppyiseksi ja vähemmän joustavaksi.

IPL (photo skin rejuvenation) -hoito palauttaa ihon nuorekkaan kimmoisuuden yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla.
Auringon vahingoittamassa ihossa nähdään usein myös pinnallisia verisuonia ja pigmenttimuutoksia, jotka häviävät samanaikaisesti hoidon yhteydessä.

IPL-hoidon valon vaikutus ulottuu syvään ihokerrokseen, dermikseen. Stimuloimalla suonipohjaa saavutetaan lisääntynyttä kollageenin uudistumista ja siten kimmoisampi ja joustavampi iho.

IPL sopii käytettäväksi kaikkiin kehon osiin. Hoidosta ei jää ikäviä hoidonjälkeisiä rupia, ja kivuttomassa sekä nopeassa hoidossa käyt kätevästi vaikkapa ruokatunnilla.

Hoitotarve vaihtelee yksilöllisesti ja se määritellään ensimmäisellä hoitokerralla tai konsultoinnissa.

Kollageenin uusiutumiseen suositellaan 3-6 hoitokertaa noin 3-4 viikon välein.

Anti age/photorejuvenation

IPL-hoidot ovat myös oikea hoitomuoto, silloin kuin
tavoitteena on ihon nuorennus/kiinteytys, acnen hoito, maksaläiskien poisto, couperosan hoito.
Valoimpulssi ihonhoidossa/pigmenttiläiskät
Pigmenttiläiskien käsittelyssä valo kuumentaa pigmentin (melaniini), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä.
Couperosa-hoidossa pinnallisia hiusverisuonia kuumennetaan. Niiden sulkeutuessa ihon punoitus ja lehahtelu vähenevät. Couperosahoidot ovat aina sarjahoitoja.
Aktiivisen aknen hoidossa valo tuottaa talirauhasessa singlet-happea, joka tappaa aknebakteereja. Aknehoidot tehdään sarjahoitona n. viikon välein.
Voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa. Sen seurauksena iho kiinteytyy ja nuorentuu.

Aknen hoito:

IPL vaikuttaa bakteerien aiheuttamaan akneen (ihotulehdus). Tavallisimmat paikalliset hoitomuodot tai sisäiset lääkehoidot vaativat huomattavasti pidemmän hoitojakson saavuttaakseen saman tehon kuin IPL. Hoitokertoja tarvitaan 3-4 kertaa noin kolmen viikon välein.

Pintaverisuonten poisto:

Pinnallisia punaisia verisuonia hoidetaan IPL:llä.
Iholle levitetään viilentävää geeliä ja lasiprismalla viedään voimakkaita valopulsseja iholle. Jokainen valosalama on noin tuhannes-sekunnin pituinen ja tuntuu samalta kuin kuminauhan näpsäytys ihoa vasten.
Valo imeytyy verisuoniin ja muuttuu lämmöksi. Veri suonissa hyytyy ja verisuoni häviää.
Usein vaikutus voidaan nähdä heti, koska verisuoni kutistuu. Ensimmäisen vuorokauden aikana voi esiintyä lievää punoitusta ja lämmöntunnetta ihossa.

Hoitokertoja tarvitaan 1-3, riippuen suonten määrästä. Yleisimmät hoitoalueet ovat nenä, posket, kaula ja rinta.

Sisältää alkupuhdistuksen, LED valohoidon, seerumin, naamion, sekä loppuvoiteet.