Info

Kasvohoitoni tarjoavat tehokasta apua monenlaisten iho-ongelmien poistamisessa, mutta niissä on lisäksi syvältä rentouttava ja stressiä lievittävä vaikutus. Kaikkia hoitoja voidaan soveltaa asiakkaan ihon erikoisvaatimuksiin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Voin siis luvata, että keskityn aina tietyn ongelman ratkaisemiseen, tavoitteena ja tarkoituksena ihon hyvinvoinnin ja kauneuden ennalleen palauttaminen.

Parhaisiin tuloksiin pääsemiseen teen ennen kasvohoidon aloittamista asiakkaalle perusteellisen kyselyn, jonka puitteissa esittelen myös oikeita menetelmiä hoidon kotona jatkamiseen. Kokonaisvaltainen lähestymistapa auttaa pidentää ja syventää saavutettujen hyvien tulosten vaikutusaikaa.

Kasvohoidoistani on apua kaikkien ihotyyppien hoidossa sekä erilaisten ongelmien poistamisessa. Säännöllinen ammattimainen hoito parantaa ihon rakennetta, kimmoisuutta ja ulkonäköä.

Aloitamme yhdessä matkan kohti terveempää, nuorempaa ja kauniimpaa ihoa – huolellinen ihonhoito johtaa hyviin tuloksiin ja antaa syyn itsestään iloitsemiseen. Uusi tehokas ihonhoito-ohjelma – miksei jo tänään!

Hoitolastani löytyy välineet monenlaisiin kasvo- ja vartalohoitoihin. Teen myös laajasti kaikkia kauneuteen liittyviä hoitoja, kuten kiinteyttävä hoito kasvojen ja vartalon, karvojen poistoja sekä geelikynsiä. Hoitolastani voi myös ostaa meikkejä ja voiteita, sekä muita ihonhoitotuotteita. Hoidot tehdään hyödyntäen vain korkealuokkaisinta ja testatuinta kosmetiikkaa, jotka kestävät eettisen tarkastelun. Schrammek, Ella Bache, Bakel ja Dermalogica, sarjoista löytyy tuotteet vaativammallekin iholle. Tervetuloa!

Hoitolani sijaitsee Tampereen keskustassa. Hämeenkatu 3 A 4, 33100 Tampere, (Sisäänkäynti Tuomiokirkonkatu 15.)

Info
Info